Чаша “Супер Георги” 300мл

11,90лв.

Чаша “Супер Георги” 300мл – оригинален подарък за Георги, Георгьовден – чаша с надпис име Георги – Произведено в България – Керамика.

Чаша “Супер Георги” 300мл – оригинален подарък за Георги, Георгьовден - чаша с надпис име Георги
Чаша “Супер Георги” 300мл

11,90лв.