Статуетка Архангел Михаил – Бронз

94,00лв.

Статуетка Архангел Михаил – символизира доброто, светлината и справедливостта. Архангел Михаил – пазител на душите и борец против злото.

Статуетка Архангел Михаил - Бронз
Статуетка Архангел Михаил – Бронз

94,00лв.