Сет за вино – рисувано стъкло

106,80лв.

Комплект за вино – рисувано стъкло – Стилен комплект от ръчно рисувано стъкло – 2бр. чаши и гарафа. Изразен релеф, автентична визия.

Сет за вино - рисувано стъкло
Сет за вино – рисувано стъкло

106,80лв.