Рисувана гарафа за вино – декантер

54,90лв.

Рисувана стъклена гарафа за вино – декантер – Стилна и луксозна, ръчно рисувана – Изразен релеф, автентична визия.

Рисувана гарафа за вино - декантер
Рисувана гарафа за вино – декантер

54,90лв.